Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Nova parking mesta u Zmaj Jovinoj 17
 
 

Nova parking mesta u Zmaj Jovinoj 17

parking servisKP ''Parking servis Kragujevac'' počinje sa naplatom parkinga od 01.08.2012. godine u I-zoni, 5-sektor parkiralište ispred stambene jediniceZmaj Jovina br.17. Pozivaju se stanari koji imaju prebivalište u ulici Zmaj Jovina 17 da mogu da ostvare povlašćeni status. Povlašćenu kartu (nalepnicu) ne mogu koristiti podnosioci zahteva koji koriste automobil po osnovu operativnog ugovora o lizingu kao ni korisnici koji ostvaruju parkiranje po osnovu dozvoljenog ulaska u dvorišni ili garažni prostor.

Povlašćeni korisnik povlašćeni status može koristiti samo u okviru svoje zone-sektora. Cena povlašćene karte iznosi 200 dinara za prvo vozilo dok za drugo vozilo povlašćena karta iznosi 400 dinara mesečno, i može se uplatiti mesečno, tromesečno ili šestomesečno.

Povlašćeni korisnici dužni su da dostave: zahtev za izdavanje povlašćene parking karte, fotokopiju lične karte (originali na uvid),polisu osiguranja, fotokopiju saobraćajne dozvole (originali na uvid), fotokopiju ugovora o lizingu (samo za podnosioce koji po tom osnovu koriste automobil i mogu i da ostvare povlašćeni status).

Karte se mogu uplatiti i podići na blagajni JKP''Parking servis Kragujevac'', ul.Vojislava Kalanovića b.b., uz donošenje na uvid neophodne dokumentacije, kao i u poslovnoj jedinici JKP''Parking servis Kragujevac'' u ulici 27.marta br.17 od 07:30 do 20:00 časova svakog radnog dana i subotom od 08:00 do 14:00 časova.

Izvor: JKP Parking servis Kragujevac

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');