Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Hala "Jezero" dobija nov izgled
 
 

Hala "Jezero" dobija nov izgled

hala jezeroHala "Jezero" dobiće novi izgled nakon farbanja fasade, prvi put od izgradnje ovog sportskog objekta 1978.godine. Za taj posao angažovani su radnici Sportskog centra Mladost, a vrednost radova je oko pet stotina hiljada dinara. Rukovodstvo Sportskog centra najavljuje dalje uređenje hale, pre svega ozelenjavanje okolnog prostora. Betonska fasada Hale Jezero izgledaće sasvim drugačije nakon farbanja, čime će ovaj sportski objekat biti uklopljen u okolinu, a izabrana je čelično siva boja kako bi se eksterijer uklopio sa obližnjim Roda centrom.

Rukovodstvo Sportskog centra Mladost odlučilo je da ovaj veliki posao vredan oko 500 000 dinara poveri svojim radnicima uz pomoć mehanizacije Gradskog zelenila.

Planovi Sportskog centra Mladost odnose se i na gazdovanje drugim objektima kao što je savremena streljana i kuglana Druge kragujevačke gimnazije.

Zaposleni u Sportskom centru Mladost već su pokazali inovativnost u korišćenju sopstvenih kapaciteta, i to angažovanjem zaposlenih u administraciji i rukovodstva na farbanju stubića u centru grada, ali i klupa i druge parkovske galanterije. Ovakve akcije biće nastavljene tokom leta.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');