Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Veliki "fića" u prodajnim salonima
 
 

Veliki "fića" u prodajnim salonima

500lFabrika "Fiat automobili Srbija” počela je da isporučuje “500L” najvećim dilerskim kućama koje se bave prodajom automobila. Svaki od tih automobila napravljenih u Kragujevcu se, pre slanja u prodaju, vozi po gradu, kako bi se uradile detaljne provere njihove pouzdanosti. „Blic“ je ekskluzivno napravio fotografije dva “Fiata 500 L” kako sa probnim tablicama krstare gradom.

Zvanična prodaja za kupce na svim kontinentima će početi u toku septembra, a ova prva vozila se šalju kako bi prodavci mogli da pokažu svojim mušterijama šta dobijaju, o kakvom je automobilu reč, ali i da mogu da sednu u njega, i da ga isprobaju pre nego što izdvoje novac za kupovinu.

Od kada je u Kragujevcu 4. jula započela serijska proizvodnja, sa proizvodnih traka je sišlo više od hiljadu automobila.

Kako je za “Blic” izjavio Nebojša Zdravković, koordinator u poslovima sa Fiatom i zamenik gradonačelnika Kragujevca, „plan je da do kraja ove godine u novoj fabrici bude napravljeno 30.000 automobila modela „500 l“.

Plan italijanske kompanije je da u toku naredne godine proizvodnja automobila u Kragujevcu dostigne brojku od 160.000.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');