Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Rebalans budžeta zbog "Fijata"
 
 

Rebalans budžeta zbog "Fijata"

dinkicObaveze Srbije prema „Fijatu“ će biti ispunjene rebalansom budžeta, jer prethodna Vlada nije budžetom za ovu godinu planirala isplatu tih sredstava, izjavio je ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić. On je rekao da će da uvede red u ovoj oblasti, jer dok je on bio ministar nije se ni dan kasnilo sa obavezama prema investorima. Saznanja medija da je „Fijat“ nezadovoljan odnosom Srbije prema obavezama koje je preuzela u vezi sa kragujevačkom fabrikom juče je za našu televiziju potvrdio gradonačelnik, Veroljub Stevanović.

„Fijat“ državi zamera što još nije uplatila šezdeset miliona evra za investiranje u proizvodnju kragujevačke fabrike, ali i kašnjenje radova na izgradnji obilaznice oko Kragujevca, kao i spajanju tog grada sa autoputem Beograd Niš, preko Batočine.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');