Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Ponovo uništeni saobraćajni znaci
 
 

Ponovo uništeni saobraćajni znaci

oboren znakSaobraćajni znaci za zabranjeno parkiranje i naplatu parkinga u ulici Vladike Nikolaja Velimirovića, drugi put su uništeni za poslednje dve nedelje. Javno komunalno preduzeće „Parking servis“ ponovo je podnelo prijavu protiv nepoznatih počinilaca, mada ni prethodna prijava još nije donela rezultate. Nepoznati počinioci su se još jednom ustremili na saobraćajne znake u ulici Vladike Nikolaja Velimirovića, koji su postavljeni kako bi bio regulisan saobraćaj, ali i stanari okolnih zgrada mogli nesmetano da parkiraju svoja vozila.

U postavljanje jedanaest saobraćajnih znakova uloženo je dvadeset hiljada dinara.

U redovnoj kontroli radnici „Parking servisa“ naišli su na uništene saobraćajne znake, koji će vrlo brzo biti zamenjeni novim.

Vertikalna signalizacija u ovoj ulici u centru grada postavljena je krajem jula, a samo dan nakon toga se našla na meti huligana.

Nekoliko saobraćajnih znakova je tada isečeno, a neki od njih su i nestali.

„Parking servis“ će ponovo morati da postavi signalizaciju, što je za ovo preduzeće, ali i čitav grad novi trošak.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');