Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Takovo osiguranje doniralo nov inkubator u okviru akcije "Bitka za bebe"
 
 

Takovo osiguranje doniralo nov inkubator u okviru akcije "Bitka za bebe"

inkubatorTAKOVO OSIGURANJE uključilo se u bitku za bebe. U cilju pružanja podrške borbi za život prevremeno rođenih beba i sa željom da se zaustavi pad nataliteta u Srbiji, kompanija TAKOVO OSIGURANJE donirala je 13.8.2012. jedan nov inkubator Klinici za pedijatriju Kliničkog centra Kragujevac. Vrednost novonabavljenog inkubatora je 9.000 evra. Inkubator je Kliničkom centru Kragujevac simbolično uručio Dragan Jovović.

Iz kompanije su bili prisutni i Jelena Petković, rukovodilac marketinga TAKOVO OSIGURANJA i Aleksandar Ivošević, rukovodilac prodaje ostalih neživotnih osiguranja, a svi ostali koji rade u direkciji ove kompanije dali su svesrdnu moralnu podršku u opredeljivanju za ovu donaciju.

Korporativna kultura TAKOVO OSIGURANJA uključuje negovanje društveno odgovornog odnosa prema bližem i daljem okruženju. Od osnivanja 1992. kompanija je posvećena podršci lokalnim zajednicama u kojima posluje, kreiranju boljih i humanih uslova života i rada. Neguju se posvećenost: privredi, kulturi, sportu, obrazovnim i zdravstvenim ustanovama, infrastrukturi, nacionalnom stvaralaštvu, očuvanju nacionalne baštine, kao i saradnja sa brojnim institucijama i udruženjima. Potpomognuti su i osigurani mnogi događaji i manifestacije, a veliki je broj pojedinaca: obolelih lica, mladih talenata, zaposlenih i studenata na stručnom usavršavanju kojima je kompanija pomogla u ostvarenju ciljeva. Na zadovoljstvo ljubitelja sporta TAKOVO OSIGURANJE doprinelo je organizovanju mnogih sportskih događaja i unapređenju sportskih veština kao što su: rvanje, karate, alpinizam, auto-moto sport, košarka, fudbal, plivanje i drugi. U 2011. kompanija je iskazala filantropiju tako što je donirala kuću porodici Trlajić, samohranoj majci iz Kraljeva sa dvoje dece školskog uzrasta, koja je u razornom zemljotresu ostala bez krova nad glavom.

Prilikom izbora, u kompaniji se rukovodi principom da projekat koji se donira bude od šireg društvenog, a ne samo od interesa za pojedinca, osim u slučajevima kada se pruža pomoć obolelim ili nemoćnim licima.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');