Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Prefarbane table ulice sa imenom Zorana Đinđića
 
 

Prefarbane table ulice sa imenom Zorana Đinđića

prefarbana tablaU Kragujevcu su nepoznate osobe prefarbale table sa imenom pokojnog premijera Zorana Đinđića u ulici koja nosi njegovo ime, javio je sinoć RTS. Demokratska stranka najoštrije je osudila taj čin i pozvala policiju da što pre otkrije počinioce, dok su nadležni iz lokalne samouporave najavili da će u najkraćem roku očistiti prefarbane table. Gradski odbor stranke Zajedno za Šumadiju je, takođe, osudio taj vandalski čin i pozvao nadležene da u što kraćem roku pronađu počinioce i kazne ih.

Predsednik kragujevačkih demokrata Dušan Obradović rekao je da ne smatra da iza ovog čina stoji neka od političkih partija, ali da ga najoštrije osuđuje.

U Policijskoj upravi u Kragujevcu RTS-u je rečeno da niko nije prijavio taj vandalizam i da čine sve da otkriju počinioce.

Izvor: Blic

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');