Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Radovi na zatvorenom bazenu
 
 

Radovi na zatvorenom bazenu

zatvoren bazenZatvoreni bazen zbog rekonstrukcije, ne radi za posetioce. U Sportskom centru „Park“ kažu da je u pitanju sitnija popravka i uređenje svlačionica i prostora sa tuševima. Radovi su manjeg obima, pa će zatvoreni bazen, već od vikenda biti dostupan za kupače i sportiste. Sve troškove oko renoviranja sportski centar „Park“, pokriće iz sopstvenih prihoda. U Sportskom centru „Park“ odlučili su da iskoriste povoljne vremenske prilike i temperature od skoro četrdeset stepeni i na kratko zatvore zatvoreni bazen.

Zbog visokih temperatura kupači su se uglavnom preselili na otvorene bazene, pa je ovo bila idealina prilika da se bazen pripremi za predstojeću sezonu, odnosno za hladnije dane, kažu u sportskom cenru „Park“.

Iz bazena je ispuštena voda kako bi se zamenile podvodne sijalice i proverila instalacija, a u toku je i krečenje hodnika i uređenje svlačionica i tuševa.

Kupači i sportski klubovi su na vreme obavešteni da će bazen biti zatvoren nekoliko dana.

Dok traju radovi, sportistima su obezbeđeni termini za treniranje na otvorenim bazenima, kako bi imali kontinuitet u vežbanju.

U sportskom centru „Park“ kažu da će ovim renoviranjem objekat biti potpuno u funkciji tokom predstojeće sezone, kada se očekuje i veći broj posetilaca.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');