Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Za uređenje zemljišta saglasnost daju JKP
 
 

Za uređenje zemljišta saglasnost daju JKP

kragujevacUkoliko odbornici Skupštine grada, na narednoj sednici usvoje Nacrt Odluke o dopuni odluke o merilima i kriterijumima za utvrđivanje zakupnine i naknade za uređenje građevinskog zemljišta, svi investitori će morati da dobiju i saglasnost Javno komunalnih preduzeća. Površina objekta za koju se plaća naknada za uređivanje građevinskog zemljišta utvrđuje se na osnovu glavnog projekta, a on će ubuduće odlukom Gradskog veća, morati da sadrži sve saglasnosti Javno komunalnih preduzeća koja su odobrila izdavanje lokacijske dozvole.

Prema rečima Nebojše Vasiljevića, novina su saglasnosti JKP „Čistoće“ i „Zelenila“.

Članovi Gradskog veća dali su saglasnost Domu zdravlja Kragujevac za pokretanje javne nabavke ultrazvučnih aparata za specijalističko konsultativne službe, u kojoj će biti obavljeni i radovi na dodatnom i tekućem održavanju.

Grad Kragujevac će i ove godine finansijski podržati realizaciju devetog Šumadijskog sajma poljoprivrede, koji će biti održan od 13. septembra, a odobrena su sredstva i Muzičkom centru za realizaciju koncerata gostujućih kamernih horova u okviru Gospojinskih svečanosti.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');