Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac "Čistoća" odvozi kabasti otpad
 
 

"Čistoća" odvozi kabasti otpad

uklanjanje otpadaJKP „Čistoća“ počelo je akciju uklanjana krupnog otpada ispred zgrada i privatnih kuća. ''Čistoća'' nekoliko puta godišnje organizuje akciju odvoženja krupnog otpada. Na ovaj način to komunalno preduzeće izlazi u susret gradjanima da prilikom sredjivanja ili renoviranja stana, dotrajali nameštaj ili delove sanitarne opreme mogu da odlože pored kontejnera. Specijalni kamion za odvoženje kabastog otpada će kružiti po svim mesnim zajednicama, ali u ovom komunalnom preduzeću naglašavaju da je, ipak, najbolje da gradjani prijave kada će i gde odložiti svoje stvari.

Akcija uklanjanja krupnog otpada trajaće do 10. septembra, ali ukoliko obim posla bude veliki, u „Čistoći“ su spremni i da je produže.

Ovu akciju sprovodi se u okviru redovnih aktivnosti JKP „Čistoća“, što za gradjane znači, da je odvoženje kabastog i krupnog otpada besplatno.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');