Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac „Krenimo bezbedno u prvi razred“ - edukativni čas
 
 

„Krenimo bezbedno u prvi razred“ - edukativni čas

0001Povodom početka nove školske godine, a na poziv „Roda centra“ u Kragujevcu, pripadnici saobraćajne policije 1. septembra 2012. godine u 14,00 sati u navedenom centru održaće edukativni čas na temu „Krenimo bezbedno u prvi razred“. Posebna pažnja biće usmerena na đake prvake. Njima će saobraćajni policajci pružiti neposrednu pomoć i obaveštenja o načinu kretanja u saobraćaju.

Na poziv „Plaza centra“ u Kragujevcu saobraćajni policajci 8. septembra 2012. godine učestvovaće u edukativno – zabavnoj radionici proslave „Family Festa“ u periodu od 17,00 do 18,00 sati iz oblasti poštovanja pravila saobraćaja.

U toku meseca septembra i oktobra pripadnici Policijske uprave Kragujevac, u saradnji sa drugim institucijama, u predškolskim ustanovama i osnovnim školama organizovaće brojne akcije i održati tribine o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži