Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Policija snima učesnike prvenstvene fudbalske utakmice FK ''Radnički 1923'' i FK ''Crvena Zvezda''
 
 

Policija snima učesnike prvenstvene fudbalske utakmice FK ''Radnički 1923'' i FK ''Crvena Zvezda''

0001Policijski službenici Policijske uprave u Kragujevcu će, u skladu sa članom 69. st. 3. Zakona o policiji, snimati video kamerama i fotografisati učesnike prvenstvene fudbalske utakmice Jelen Super lige Srbije, između FK ''Radnički 1923'' iz Kragujevca i FK ''Crvena Zvezda'' iz Beograda, koja će biti odigrana na Gradskom stadionu ''Čika Dača'' u Kragujevcu, 16. septembra 2012. godine, sa početkom u 16,00 časova.

Policijska uprava u Kragujevcu poziva sve posetioce, posebno navijačke grupe, da sportski i korektno bodre svoj klub. Protiv onih koji budu vršili krivična dela ili narušavali javni red i mir, biće preduzete sve zakonom propisane mere.

Policija će u toku celog dana na prostoru šireg centra grada znatno pojačati svoje prisustvo sa ciljem da spreči eventualne sukobe navijačkih grupa. Pojačano prisustvo policije trajaće i nakon završetka fudbalske utakmice, koje će biti procenjeno na licu mesta i u potrebnom obimu sa ciljem da se obezbedi stabilan javni red i spreči vršenje krivičnih dela.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži