Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Klub Uspešnih Menadžera - KUM
 
 

Klub Uspešnih Menadžera - KUM

KRAGUJEVAC - Klub je strartovao sa radom pre nešto više od mesec dana. Kako je najavljeno iz kancelarije Marketing Koncept grupacije sledeća godina 2013. biće vrlo važna za preduzetnike, menadžere i članove poslovnog kluba ''KUM''. Klub je mlad, a već je preživeo jedan ''smak sveta'', spreman je i za drugi u šali je rekao lider poslovnog kluba Stefan Svičević tokom intervjua za informativni portal grada - KragujevacOnline.rs.

 

Mladim uspešnim menadžerima i preduzetnicima potrebna je podrška, koju će za sigurno imati u poslovnom klubu. Prema rečima lidera, klub već sada broji preko 20 članova i više desetina simpatizera koji će kroz sastanke (poslovne koktele) stvarati nove koncepte korisne za sve! Lokacija kluba  je za sada u okviru prostorija Kancelarije za mlade u Kragujevcu u ulici Save Kovačevića 5, ali za održavanje poslovnih okupljanja planirane su različite lokacije. Prioriteti i ciljevi ovog mladog poslovnog kluba su umrežavanje, podrška, deljenje klijenata i informacija od značaja za razvoj biznisa.

 

Foto: mConcept.biz

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');