Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Stevanović: Iza svega je Nikolićev sin
 
 

Stevanović: Iza svega je Nikolićev sin

Veroljub Stevanović kaže da iza hapšenja u Kragujevcu, za koja tvrdi da imaju političku pozadinu, stoji GO SNS, čiji je lider Radomir Nikolić, predsednikov sin.

 

Gradonačelnik Kragujevca i lider stranke Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović tvrdi da hapšenje funkcionera njegove stranke ima političku pozadinu, odnosno da se razlog krije u želji naprednjaka da promene vlast u Kragujevcu.

Stevanović je za "Blic" rekao da veruje predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, ali da sumnja kako iza svega stoji Gradski odbor Srpske napredne stranke, čiji je predsednik Radomir Nikolić, predsednikov sin.

"On je lično odveo sadašnjeg načelnika MUP kod Aleksandra Vučića na neki dogovor", rekao je Stevanović za "Blic".
Lider stranke Zajedno za Šumadiju, koja je u sastavu Ujedinjenih regiona Srbije, podseća da je o sukobu sa policijom u Kragujevcu razgovarao sa Tomislavom Nikolićem i Ivicom Dačićem i da su mu oni obećali da će se pozabaviti tim problemom, ali da se ništa nije dogodilo.

Stevanović tvrdi da je unutrašnja kontrola policije podnela nekoliko prijava protiv sadašnjeg načelnika u Kragujevcu, ali da je to stavljeno pod tepih, kao i da sumnja da je tužilaštvo u sprezi sa policijom.

 

Izvor: RTK, Blic

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži