Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Odmor u ponedeljak
 
 

Odmor u ponedeljak

Zaposleni u Gradskoj upravi neće raditi u ponedeljak 14. januara, zbog proslave Srpske Nove godine, saopšteno je iz gradske kuće. Gradsko veće grada Kragujevca prihvatilo je preporuku Vlade Srbije da 14. januar 2013. godine bude neradni dan za zaposlene u Gradskoj upravi, ali je veće donelo odluku da tog dana dežuraju određene službe.

Tako će od 07.30 do 15 sati dežurati zaposleni na overi dokumenata, prijemnoj službi i matičnim knjigama. Zaposleni u Situacionom centru i Komunalnoj policiji radiće uobičajeno 24 sata, kaže se u saopštenju.

Gradsko veće preporučilo je javnim, javnim komunalnim preduzećima, ustanovama i privrednim društvima, čiji je osnivač Grad Kragujevac, da takođe prihvate preporuku Vlade Srbije, uz obezbeđenje nesmetanog funkcionisanja svih vitalnih funkcija u gradu, kako zbog prekida obavljanja delatnosti, odnosno usluga, ne bi nastale štetne posledice za građane i druge subjekte.

JKP “Parking servis” se, takođe oglasio saopštenjem da neće raditi u ponedeljak. Očekuje se da i ostala javna i javno-komunalna preduzeća “odmaraju”.

Predškolska ustanova ”Nada Naumović” je procenila da će jedno dežurno obdanište zadovoljiti potrebe roditelja i dece 14. januara.

Obdanište ”Bambi” u ulici Save Kovačevića dežuraće tog dana u punom radnom vremenu i sa svim uslugama, tako da roditelji koji tog dana rade neće imati problema oko smeštaja i ishrane mališana, kažu u predškolskoj ustanovi.


Izvor: sumadijapress.co.rs, Rtk

Foto: politika.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži