Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Pridružite se humanitarnoj akciji za mladu kragujevčanku
 
 

Pridružite se humanitarnoj akciji za mladu kragujevčanku

Mladoj kragujevčanki Danici Ćirković, studentkinji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, hitno je potrebna transplatacija srca zbog pogoršanog zdravstvenog stanja. Operacija koja treba da se obavi u inostranstvu košta i do 150.000 evra. Roditelji dvadesetčetvorogodišnje Danice nisu u mogućnosti da sami prikupe novac. Priliku da ima normalan život mogu joj pružiti sugrađani i svi oni koji su u mogućnosti da joj pomognu. Danica je prva na listi za transplataciju Kliničkog centra Srbije i ukoliko možete priključite se u humanitarnu akciju - Srce za Danicu - uplatom na račun Komercijalne banke:

Dinarski račun: 205-9001018424702-77
Devizni račun: 90-310-1913682.0
Poziv na broj: 0908988725074

Foto: rtk.co.rs

Komentari  

 
0 #1 Ranko 03-02-2013 20:03
Kada bi svi dali koliko mogu, problemi ovakve prirode bi bili reseni, kada bismo od svih bandita oduzeli sto su oteli i opljackali, sve bi bilo reseno. :sad:
Citiraj | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');