Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevčani, večeras plivajmo za Danicu!
 
 

Kragujevčani, večeras plivajmo za Danicu!

Noćno kupanje na zatvorenom bazenu SC “Park” večeras od 21h do ponoći ima humanitarni karakter.

 

Naime, sav prihod od prodatih ulaznica čija cena iznosi 300 dinara, ide za pomoć našoj sugrađanki Danici kojoj je neophodna hitna transplatacija srca.

Podsećamo, Udruženje mladih Kragujevca KG Polis, Sportski klub Foka, Radio televizija Kragujevac i internet portal Ritam Grada, udružili su snage sa Sportskim centrom Park kako bismo svi zajedno sugrađanski pomogli humanitarnu akciju Srce za Danicu. Dogovorili smo se da svi pozovemo sve koje znamo i da zajedno pokažemo humanost na delu.

Mladi Kragujevca su se pokrenuli i pozivaju Kragujevčane svih uzrasta da se u što većem broju odazovu. Čak i ako niste plivači,

dođite da se družimo. Znamo da u našem gradu ima mnogo ljudi velikog

srca i zato želimo da pomognemo da još jedno srce zdravo zakuca zajedno sa našima.

 

Izvor: ritamgrada.rs

 

 

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');