Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Stevanović prvi funkcioner - promoter automobila "500L"
 
 

Stevanović prvi funkcioner - promoter automobila "500L"

Generalni direktor fabrike "Fiat automobili Srbija" Antonio Ćezare Ferara uručio je danas ključeve automobile "500L" gradonačelniku Kragujevca Veroljubu Stevanoviću, čime je on danas postao prvi funkcioner-promoter tog vozila.

"Nemamo druge promotere i promocija naših modela se ogleda u pomoći koju pružamo sportskim klubovima 'Radnički' i Olimpijskom komitetu i na tome se za sada zasniva ta promocija", rekao je Ferara.

Stevanović je rekao da će "500L" voziti on lično-promotivno, da se ugovor o tome potpisuje na godinu dana, kao i da će taj automobl možda voziti u još tri mandata.
"U narednom periodu kupićemo dva automobila '500l', kao i dva 'punta', a do kraja godine za naše inspekcijske službe kupićemo još deset 'punta'", najavio je Stevanović.

Naglasivši da je Gradsko veće donelo odluku da ubuduće koristi isključivo Fiatove automobile, da je takvu preporuku dalo i svim javno-komunalnim preduzećima i ustanovama u gradu, Stevanović je rekao da se nada da će takvu odluku doneti i Vlada Srbije i da bi to i bilo sasvim normalno očekivati.

 

 

 

Izvor: Tanjug

Foto: Tanjug

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');