Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Međunarodni dan žena 8. Mart (Akcija)
 
 

Međunarodni dan žena 8. Mart (Akcija)

Lideri kluba uspešnih menadžera (KUM-a) delili su povodom 8 marta ruže damama u centru grada  Međunarodnog dana žena, ulepšavši dan damama i promovišući džentlmenski način komunikacije sa lepšim polom.

 

M – concept grupa je simbolično 8.3.2013. Međunarodnog dana žena pokrenula projekat „ Klik klik model “ koji promoviše promo lica, tačnije modele iz Kragujevca i regiona. Online galerija imaće zasebne profile modela, što će omogućiti lakšu i precizniju pretragu.


Projekat je zamišljen kao podrška u promociji modela iz Kragijevca i regiona. Svi zainteresovani modeli mogu više da se informišu na sajtu : www.mconcept.biz u rubrici vesti ili putem mail-a : Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');