Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Princeza Katarina Karađorđević u poseti kragujevačkim školama
 
 

Princeza Katarina Karađorđević u poseti kragujevačkim školama

Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina Karađorđević posetila je danas Turističko ugostiteljsku školu “Toza Dragović“ u kojoj je pre deset godina iz fondacije kraljevske porodice realizovan projekat opremanja salona za frizerske i ugostiteljske usluge. Sa princezom školu je posetila i Vivijen Noithomas, predstavnica američke Cristallhouse fondacije u Evropi.

Cristallhouse fondacija realizuje projekte za unapređenje zdravstvene zaštite dece i obrazovanje učenika iz socijalno ugroženih porodica. Posle posete Klinike za pedijatriju Kliničkog centra i vaše škole imamo jasnu sliku šta je naš sledeći korak i šta je potrebno ovim ustanovama. Namera namje da ubuduće inteziviramo našu komunikaciju kako bismo bili upućeni u ono što je vama neophodno a što smo u situaciji da poklonimo - rekla je prilikom današnje posete Vivijen Noitthomas, predstavnica fondacije.

Na našu pomoć uvek možete da računate, ponosna sam na ono što vidim i čujem, ponosna sam na našu decu i sigurna sam da će saradnja sa Cristallhouse fondacijom doneti dobroga i ustanovama i mladima - izjavila je princeza Katarina Karađorđević.

Princeza Katarina je obišla prostorije škole, razgovarala sa profesorima i učenicima, razmenila poklone pažnje sa domaćinima i požela dosta uspeha profesorima i učenicima u daljem radu.

U okviru posete Kragujevcu, NjKV princeza Katarina Karađorđević i predstavnica fondacije posetile su još Osnovnu školu “Vuk Karadžić“ u kojoj je od 2003. do 2011. godine realizovan projekat “Ravnopravnost u obrazovanju“ iz fondacije kraljevske porodice.

 

 

 

Izvor: kragujevac.rs

Foto: kragujevac.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');