Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Fijat 500 L - 10.900 evra za građane
 
 

Fijat 500 L - 10.900 evra za građane

Potpisan je protokol koji će građanima Srbije omogućiti kupovinu automobila Fijat 500L po povoljnijoj ceni - od 10.900 evra.

Protokol su potpisali ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić i generalni direktor Fijat automobila Srbija (FAS) Antonio Čezare Ferara.

Protokol između Vlade Srbije i kompanije FAS potpisan je na Sajmu automobila, na štandu Fijata.

Dinkić je posle potpisivanja protokola istakao da će iz budžeta biti odobreno 3.000 evra popusta po vozilu, a građani će imati mogućnost da automobil uzmu na kredit na rok od pet godina, sa godišnjom kamatom od tri odsto.

Ministar finansija je napomenuo da se pod tim uslovima može kupiti oko 5.000 automobila u ovoj i narednoj godini.

On je naveo da se Fijat obavezao da u fabrici u Kragujevcu do kraja godine zaposli još najmanje 600 radnika, kao i još 800 u narednoj godini.
Ferara je istakao da je za građane u Srbiji namenski rađena nova verzija Fijata 500 L pod imenom "nacionale" koja dolazi u atraktivnom i pristupačnom modelu opreme.

 

 

 

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');