Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Ja sam donor, a ti?
 
 

Ja sam donor, a ti?

Doniranje organa je znak čovekoljublja i plemenitosti, kojom jedna osoba iskazuje svoju želju i nameru da nakon smrti pokloni bilo koji deo tela zbog presađivanja, kako bi se pomoglo teškim bolesnicima.

U okviru akcije Ja sam donor, a ti? , koju organizuju Univerzitet u Kragujevcu i Studentski parlament Univerziteta, 23. aprila 2013. godine (utorak) sa početkom u 12.00 sati u Svečanoj sali Rektorata biće održana tribina na kojoj će pukovnik prof. dr Zoran Kovačević, Episkop Šumadijski gospodin Jovan, prof. dr Nebojša Arsenijević – direktor Kliničkog centra Kragujevac, prof. dr Predrag Čanović – dekan Fakulteta medicinskih nauka i prof. dr Slobodan Arsenijević – rektor Univerziteta u Kragujevcu, govoriti o donatorstvu organa, transplataciji i religijskim pitanjima na temu donatorstva.

Nakon tribine prisutni studenti i građani mogu potpisati donorske kartice.

Izvor: Univerzitet u Kragujevcu

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži