Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Tribina “Studiranje – ovde i tamo”
 
 

Tribina “Studiranje – ovde i tamo”

Tribina na temu “Studiranje – ovde i tamo” biće održana u „Američkom kutku“ sutra (24. april, 16,30, treći sprat Gradskog doma).

Organizator tribine je Centar za celoživotno učenje, savetovanje studenata i karijerno vođenje Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Na tribini će govoriti  mr Milena Dinić, sa Građevinsko-arhitektonskog fakulteta u Nišu i alumnistkinja JFDP programa, mr  Ana Jurčić, sa beogradskog Fakulteta za međunarodnu ekonomiju i alumnistkinja JFDP programa, mr Nina Lazarević sa Filološkog fakulteta u Nišu i alumnistkinja JFDP programa, kao i Dragana Ristić, profesor Engleskog jezika i književnosti i alumnistkinja “Forecast“ programa.

Učesnice tribine podeliće sa prisutnima iskustva koja su stekle tokom boravka na inostranim univerzitetima, ukazaće na karakteristike studiranja, pristup studenata i profesora obavezama i način organizacije studija.

Izvor: Šumadijapress

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');