Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Međunarodna izložba pasa svih rasa
 
 

Međunarodna izložba pasa svih rasa

U organizaciji Kinološkog društva „Kragujevac“ u subotu 27. aprila 2013. godine biće organizovana 18. Međunarodna izložba pasa svih rasa CACIB – KRAGUJEVAC.

Izložba će tradicionalno biti održana u Velikom parku, gde će se psi uvoditi od 8 – 9 časova, dok je otvaranje izložbe predviđeno za 9 časova. Ocenjivanje pasa biće obavljeno od 9.30 – 14.00 časova i pobednici će biti proglašeni u 14.30.

Izlagači pasa su iz Italije, Nemačke, Poljske, Češke, Rusije i Srbije dok će suditi sudije iz Irske i naše zemlje.

Bliže informacije zainteresovani mogu da dobiju u Kinološkom društvu „Kragujevac“, u ulici Svetozara Markovića br. 17 ili na telefon 034/364-456.

Gradska turistička organizacija će kao i svake godine podržati ovu međunarodnu manifestaciju promocijom Grada, flajerima i suvenirima na štandu postavljenom u Velikom parku.

Izvor: GTO

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');