Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac „FIN RACING TEAM“ na sajmu autokomponentistike u Kragujevcu
 
 

„FIN RACING TEAM“ na sajmu autokomponentistike u Kragujevcu

U Kragujevcu 14. i 15. maja od 10-18h biće održan Četvrti međunarodni sajam proizvođača autodelova jugoistočne Evrope-SEE Auto Compo Net 2013, na kome će učestvovati više od 100 izlagača.

Nakon svog osnivanja, decembra 2012. godine,  projekat „FIN RACING TEAM“ je dobio zvaničnu podršku Fakulteta inženjerskih nauka u martu 2013. godine.Projekat je nakon par meseci ostvario veliki napredak, zahvaljujući odličnoj organizaciji tima, stručne podrške profesora sa fakulteta i velike angažovanosti samih studenata sa svih smerova i godina. Zahvaljujući tome stupili smo u kontakt sa Regionalnom privrednom komorom, i u saradnji sa njima dobili smo mesto na ovom prestižnom sajmu. Na štandu „Regionalnog klastera IKT“ biće izložena maketa rama formule i prezentovan naš dosadašnji rad.

Realizacija ovog projekta predstavlja bitan korak u izgradnji reputacijei ključ za otvaranje novih projekata na  našem Univerzitetu. Apelujemo na studente Univerziteta u Kragujevcu i profesore da dodju na sajam i posete nas u što većem broju i saznaju nešto više o samom projektu.

Više informacija možete videti na sajtu :
http://www.mfkg.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=1019:fin-racing-team-na-sajmu-autokomponentistike-u-kragujevcu&catid=309:studentske-vesti&Itemid=306

Kontakt informacije :
Project leader, Miroslav Milojević
Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
PR and marketing team leader, Milan Novaković
Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');