Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac The English book
 
 

The English book

Sledeće nedelje od 17 do 19 maja u organizaciji kompanije The English book-a po prvi će se organizovati sajam knjiga i engleskog porcelana u Kragujevcu u Hotelu Kragujevac.

Na sajmu će biti predstavljene tradicionalne i nove linije najistaknutijih proizvođača porcelana.

U ponudi će biti i veliki izbor udžbenika za učenje engleskog jezika, rečnika, gramatika i ridersa izdavačkih kuća Oxford University i Macmillan Education po veoma povoljnim cenama.

Na sajmu će biti izložen i veliki izbor stručne akademske literature vodećih svetskih kuća, dečijih knjiga, klasika engleske književnosti, savremene beletristike i knjiga opšteg interesovanja (monografija, putopisa, vodiča, kuvara, knjiga o sportu, muzici, filmu, životinjama, itd). Cene knjiga na rasprodaji kretaće se u rasponu od 100 do 1000 dinara, dok će sajamski popust na nove naslove iznositi od 10 do 30%.

Pozivaju se svi zainteresovani sugradjani da posete ovu kulturnu manifestaciju. Radno vreme izložbe je od 9 do 20 časova. Ulaz će biti slobodan za sve posetioce.

Izvor: englishbook.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');