Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Još jedna noć za “šoping” u Plazi
 
 

Još jedna noć za “šoping” u Plazi

Posle održana tri izuzetno uspešna događaja u 2012. godini, Šoping centar Kragujevac Plaza će još jednom organizovati “Grazia Shopping Night”.

U subotu, 11. maja, od 19 sati do ponoći, Plaza i magazin “Grazia” će ponovo ponuditi specijalne popuste i raznovrsne atraktivne programe za celu porodicu. Kao i u prethodnim slučajevima, popusti i dobra zabava namenjeni su svima koji uživaju u kupovini, ali i onima “sa plićim džepom” koji će moći da nabave dosta proizvoda sa popustom. Uobičajeno je da se niže cene tokom trajanja akcije formiraju na deo ponude, pa čak i na čitave kolekcije.

Kako i dolikuje veštim trgovcima, pored toga što je “noć za šoping” dobra prilika za kupovinu, posetiocima će biti ponuđeno i mnogo programa za zabavu i opuštanje.

Ovoga puta, specijalna “poslastica” biće koncert uživo pop-zvezde Nataše Bekvalac, dok će muzički program sadržati i nastup didžeja (DJ).

Posetioci će takođe moći da uživaju u nastupima „Hodajuće Šoping torbe“ i „Prolećne vile“, dok će deca imati svoju zabavu sa klovnovima, balonima, oslikavanjem lica i dečjim šou-mjuziklom sa animatorima.

Izvor: Šumadijapress

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži