Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac MedUNIQA mobilni centar za brigu o zdravlju stiže u Srbiju
 
 

MedUNIQA mobilni centar za brigu o zdravlju stiže u Srbiju

MedUNIQA kamion boravio je u Novom Sadu 10. i 11. maja, u Beogradu je od 12. do 15. maja, a u Kragujevcu će biti 16. maja. Za preglede je otvoren od 10 do 20 časova. Savremeni tempo života ne ostavlja nam previše vremena za posetu doktoru i brigu o zdravlju. Često mislimo da smo u najboljim godinama i „zdravi kao dren“, sve dok nam telo ne pošalje jasne signale da nešto nije u redu. Poseta lekaru čini se kao noćna mora, jer su beskrajni redovi i pune čekaonice ono sa čim se svakodnevno susrećemo.

Upravo zato, UNIQA je akcenat stavila na prevenciju zdravlja svakog od nas i kroz MedUNIQA dobrovoljno zdravstveno osiguranje korisnicima omogućila lečenje u više od 300 najboljih privatnih i državnih zdravstvenih ustanova u zemlji i to uz maksimalnu efikasnost, komfor i pristupačnu cenu.

U cilju edukacije građana i značaja prevencije u očuvanju zdravlja, UNIQA je omogućila građanima da besplatno provere stanje svog organizma u MedUNIQA mobilnom centru za brigu o zdravlju, koji dolazi specijalno iz Austrije.Ta putujuća laboratorija boraviće u Srbiji sedam dana, od 10. do 16. maja, tokom kojih će posetiti Novi Sad, Beograd i Kragujevac.

MedUNIQA mobilni centar za brigu o zdravlju opremljen je najsavremenijom opremom za brze i detaljne preventivne preglede, a u samom kamionu, biće moguće besplatno proveriti celokupno stanje organizma. Kompletan pregled obuhvata EKG, ultrazvuk abdomena, spirometriju, analize krvi, merenje krvnog pritiska, merenje nivoa šećera u krvi, pregled oftalmologa i merenje očnog pritiska, kao i preglede interniste i dermatologa. Za sve preglede zadužen je tim od 11 profesionalaca - doktora, medicinskih sestara i asistenata koji su spremni da u svakom trenutku izvrše planirane preglede pacijenata.

Osim pregleda medicinski stručnjaci će na osnovu rezultata pružati i savete za očuvanje i poboljšanje zdravstvenog stanja svakog pacijenta. Posebne savete o tome kako da se pravilno hranite i koja vrsta fizičke aktivnosti je najbolja za vas, davaće dr Feelgood.

MedUNIQA kamion je dugačak 16,5 širok 6,5 metara i težak 35 tona, futurističkog je izgleda i opremljen vrhunskom opremom. Ovo remek delo, italijanskog dizajnera Luiđija Kolanija se otvara sa obe strane čime nastaju jedinstvena mobilna laobratorija veličine 60 metara kvadratnih.

MedUNIQA kamion boravio je u Novom Sadu 10. i 11. maja, u Beogradu je od 12. do 15. maja, a u Kragujevcu će biti 16. maja. Za preglede je otvoren od 10 do 20 časova.

Svi zainteresovani građani, od 18 do 65 godina starosti, koji su do 10. maja izvršili prijave za MedUNIQA dobrovoljno zdravstveno osiguranje imaju zakazane termine za preglede u kamionu.

Za građane koji nisu uspeli da zakažu pregled usled ograničenih termina, obezbedili smo besplatnu kontrolu nivoa šećera u krvi i krvnog pritiska sa savetima za zdrav život i ishranu Doktora Feelgood-a u UNIQA selu, pored MedUNIQA kamiona.

Izvor: Uniqua.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');