Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Slavica Đukić - Dejanović savetuje gejeve
 
 

Slavica Đukić - Dejanović savetuje gejeve

slavicadjukicdejanvicSlavica Đukić-Dejanović održaće u petak, u Drop in centru u Kragujevcu, predavanje muškarcima koji imaju seksualne odnose s muškarcima. Predsednica Skupštine Slavica Đukić-Dejanović, inače neuropsihijatar, održaće u petak u kragujevačkom Drop in centru psihosocijalno savetovanje.

Predavanje i savetovanje u organizaciji Instituta za javno zdravlje Kragujevac samo je jedna u nizu aktivnosti koje ova institucija sprovodi kako bi pomogla svojim korisnicima, a predsednici parlamenta ovo nije prvo iskustvo sa MSM populacijom (muškarci koji imaju seks s muškarcima, op. aut.).

Predrag Azdejković, najpoznatiji gej aktivista i predsednik Gej-lezbijskog info centra, objašnjava za naš list da se savetovanja ne odnose samo na gejeve.

- To se odnosi na gejeve, ali i na biseksualce i transseksualce. Na sve muškarce koji imaju seksualne kontakte s muškarcima. Predsednica parlamenta je prvenstveno doktor, neuropsihijatar, i to sa ogromnim iskustvom i zavidnom karijerom. Uvek se setim njene izjave: „Šta sam ja u svojoj karijeri čula - šta sve ljude seksualno stimuliše - gejevi su male mace za to.“ Mislim da je dobro i značajno što savetuje ljude u Drop in centru - objasnio je Azdejković za Kurir.

Od predsednice parlamenta Slavice Đukić-Dejanović do zaključenja broja nismo dobili komentar na ovu temu.

Izvor: Kurir

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži