Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac FAS “leči” stres zaposlenih – prirodom
 
 

FAS “leči” stres zaposlenih – prirodom

Većina Kragujevčana nije bila u prilici da vidi malo jezero koje je FAS napravio u krugu svoje fabrike. Evo kako izgleda…

Jezero u krugu fabrike “Fijat automobili Srbija”, prostire se na površini od oko 1.230 m2 sa najvećom dubinom oko 1.95m i stvoreno je kao potreba za prirodnim ambijentom u  sklopu velikog fabričkog kompleksa.

Juče su zaposleni u fabrici, koji su ostvarili najbolje performanse na nedavno održanom takmičenju tim lidera, zajedno su sa članovima svojih porodica učestvovali u ekološkoj akciji kompanije FAS.

Prvi put ove godine, u samoj okolini fabrike na šetalištu pored jezera, zasađena su stabla belog jasena, lipe i jablana i na taj način, dve stotine učesnika zajedno sa članovima svojih porodica, doprineli su očuvanju lokalne životne sredine.

Jezero je inače bogato raznom vrstom trske, irisom, rogozom i lokvanjima i pruža priliku zaposlenima da zaborave na telefone, žurbu i stres.

Zahvaljujući ovoj ekološkoj akciji, namenjenoj prevashodno očuvanju bogatstva biodiverziteta i životne sredine, svi zaposleni imaju dodatni užitak u krugu fabrike.

Ukupno sedam tim lidera i njihovi timovi označili su na stablima deo fabrike kojem pripadaju, kako bi svima ostala u sećanju ova prva ovogodišnja ekološka akcija u krugu fabrike.

Izvor: Šumadijapress

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');