Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac NBS poziva studente na letnju praksu
 
 

NBS poziva studente na letnju praksu

Narodna banka Srbije objavila poziv za obavljanje letnje prakse za 33 studenta četvrte ili pete godine akademskih studija.

Letnja praksa će se organizovati za studente četvrte ili pete godine akademskih studija, u periodu od 1. jula do 31. avgusta 2013.

Studenti koji žele da konkurišu za letnju praksu, treba da imaju prosečnu ocenu tokom studija najmanje osam, da im apsolventski staž ne traje duže od godinu dana od dana upisa tog staža, i znanje engleskog jezika.

Letnja praksa obavljaće se u sedištu NBS u Beogradu i u filijali u Kragujevcu.

Na letnju praksu primaju se i najviše dva studenta koji studiraju u inostranstvu na studijskim programima iz oblasti ekonomije.

Postupak izbora studenata koji studiraju na visokoškolskim ustanovama koje je akreditovalo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja obuhvata test provere znanja engleskog jezika, test poznavanja osnovnih informacija o radu NBS i test opšteg znanja i informisanosti.

Studenti koji studiraju u inostranstvu biće izabrani na osnovu biografije, motivacionog pisma i uspeha ostvarenog u toku studija.

Prijave se mogu dostaviti najkasnije do 10. juna elektronskom poštom na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili lično na adresu Kralja Petra 12, 11000 Beograd sa naznakon “Za letnju praksu”.

Uz prijavu je potrebno dostaviti i biografiju, motivaciono pismo i originalnu potvrdu fakulteta s podacima o godini studija i prosečnoj oceni.

Izvor: Šumadijapress

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');