Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Izgradjena bina na otvorenom u Velikom parku
 
 

Izgradjena bina na otvorenom u Velikom parku

Volonteri Uduženja Volonterski centar Kragujevac uz podršku Kancelarije za mlade izgradili su binu na otvorenom u Velikom parku.

Cilj projekta koji je po konkursu finansirao grad Kragujevac bio je da se promoviše kreativna upotreba otpada i time doprinese zaštiti životne sredine. Mladi su iskoristili nekoliko vrsta otpada i upotrebili ga u kreativne i korisne svrhe. Time su doprineli snanjenju količine smeća na deponijama i pokazali da se neke vrste otpada mogu vratiti u upotrebu. Bina će nakon otvaranja biti data na korišćenje i upravljanje Kancelariji za mlade kojoj se svi zainteresovani mogu javiti ako žele da kosriste, a biće besplatno dostupna svim pojedincima i grupama koje žele da u narednom periodu, organizuju kulturne, umetničke i zabavne događaje u Velikom parku. SAČUVAJMO PRIRODU JER DRUGU NEMAMO!

Izvor: kancelarija za mlade

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');