Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Otvaranje eko bine u velikom parku
 
 

Otvaranje eko bine u velikom parku

U subotu od 14 časova će biti zvanično otvorena eko bina u velikom parku. Biće organizovane radionice kreativne upotrebe otpada, kvizovi na temu ekologije za decu, izložba fotografija kreativne upotrebe otpada, kulturni i muzički program i druge aktivnosti. Dođite da se družimo. Inače, volonteri Uduženja Volonterski centar Kragujevac uz podršku Kancelarije za mlade izgradili su binu na otvorenom u Velikom parku.

Cilj projekta koji je po konkursu finansirao grad Kragujevac bio je da se promoviše kreativna upotreba otpada i time doprinese zaštiti životne sredine. Mladi su iskoristili nekoliko vrsta otpada i upotrebili ga u kreativne i korisne svrhe. Time su doprineli snanjenju količine smeća na deponije i pokazali da se neke vrste otpada mogu vratiti u upotrebu. Bina će nakon otvaranja biti data na korišćenje i upravljanje Kancelariji za mlade kojoj se svi zainteresovani mogu javiti ako žele da kosristi, a biće besplatno dostupna svim pojedincima i grupama koje žele da u narednom periodu, organizuju kulturne, umetničke i zabavne događaje u Velikom parku. SAČUVAJMO PRIRODU JER DRUGU NEMAMO!

Izvor: Kancelarija za mlade

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži