Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac KONKURS za finansiranje OMLADINSKIH PROJEKATA U CILJU PODSTICANJA AKTIVIZMA I VOLONTERIZMA MLADIH
 
 

KONKURS za finansiranje OMLADINSKIH PROJEKATA U CILJU PODSTICANJA AKTIVIZMA I VOLONTERIZMA MLADIH

Resurs centar za Šumadijski okrug, Udruženje građana za socijalni razvoj „Sunce” vas poziva da učestvujete na konkursu za finansiranje omladinskih volonterskih projekata „MLADI SU ZAKON“. Ako ste kreativni, hrabri, humani, ako želite da omogućite kvalitetniji život vršnjacima, ali i drugim sugrađanima u svojoj lokalnoj zajednici i imate između 15 i 30 godina, učestvujte u programu koji ima za cilj da podstiče aktivizam i volonterizam mladih širom Srbije!

Konkurs je namenjen vama, kreativcima, koji kroz aktivno učešće mladih i volontersko angažovanje: motivišete i druge mlade, stvarate uslove i aktivnosti za aktivno i kreativno provođenje slobodnog vremena     učestvujete u uređenju javnih prostora u kojima mladi provode slobodno vreme  i/ili organizujete aktivnosti za mlade u tim prostorima, promovišete solidarnost i humanost, promovišete razumevanje, toleranciju i jednake šanse za sve mlade, promovišete zdrave i bezbedne stilove života, učestvujete u akcijama zaštite životne sredine, podstičete preduzetnički duh kod mladih i promovišete osnovne vrednosti EU među mladima.

Na konkurs mogu da se prijave udruženja mladih i neformalne omladinske grupe (npr. Mladi sela Vinča, Mladi Njegoševe ulice, Mladi naselja Beloševac...), grupa volontera, grupa mladih koji dele zajednički hobi.... sastavljene od najmanje pet članova, kao što su đački ili studentski parlamenti, razne omladinske sekcije i druge grupe mladih sa teritorije Šumadijskog okruga. Neformalne omladinske grupe moraju imati minimum jednu punoletnu osobu.

Napomena za vas: ukoliko želite da se prijavite kao registrovano udruženje mladih,  Resurs centar za Šumadijski okrug Vas može informisati o upisu u Jedinstvenu evidenciju udruženja mladih, udruženja za mlade i njihovih saveza, koju vodi Ministarstvo omladine i sporta. Tokom trajanja programa, biće neophodno da budete evidentirani da biste ušli u proceduru izbora omladinskih volonterskih projekata koji će biti finansirani. Neformalne omladinske grupe ne treba da budu evidentirane.

Prijavite se na Konkurs slanjem popunjenog prijavnog formulara do 15. juna 2013. godine na email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ,

ili poštom na sledeću adresu: Udruženje građana za socijalni razvoj „Sunce”, Luja Pastera 17, Kragujevac, sa naznakom: „MLADI SU ZAKON – prijava na konkurs“. Ovde možete preuzeti  smernice za podnošenje projektnih ideja i prijavni formular  ili  na omladinskom Internet portalu www.zamislizivot.org, a za sva pitanja vezano za procedure prijavljivanja na konkurs možete se obratiti Udruženju građana za socijalni razvoj „Sunce”, Kragujevac putem elektronske pošte na email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili telefonom na broj: 034/362 700. Prijavi se na konkurs koji traje  do 15. juna 2013. godine!  AKTIVIRAJ SE i Ti!

Izvor: Kancelarija za mlade

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');