Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac „Fijatov“ konkurs – još četiri dana
 
 

„Fijatov“ konkurs – još četiri dana

Kompanija „Fijat Automobili Srbija“ raspisala je konkurs za mlade inženjere sa fakultetskom diplomom iz mašinstva, elektrotehnike, tehnike i informatike.

Oni će biti u prilici da postanu deo „Talent pul programa“.

Zahvaljujući ulaganju kompanije u „Talent pul program“ odabrani kandidati imaće priliku da prođu intenzivne i sveobuhvatnu obuku i trening, kao i da dobiju zaposlenje u kompaniji, sapošteno je iz FAS-a.

Svi koji žele da konkurišu ne moraju da poseduju prethodno radno iskustvo, a prednost će dobijati kandidati sa odličnim poznavanjem engleskog jezika i organizacionim sposobnostima.

- Prilikom traženja novih mladih talenata bitno nam je da budu fleksibilni, kao i da imaju jak osećaj odgovornosti. Veoma polažemo na timski rad, jer je on za uspeh kompanije od izuzetne važnosti, ali ćemo od kandidata, takođe, tražiti da na pravi način komunicraju sa kolegama i poslovnim partnerima. S druge strane, naš tim stručnjaka će im preneti znanje i iskustvo prikupljeno širom sveta i ujedno im omogućiti da nastave tradiciju uspešnog poslovanja i inovacija dugu više od 100 godina – ističe Neda Sagić, Menadžer organizacionog razvoja, sektora ljudskih resursa kompanije FAS.

Konkurs traje još četiri dana, do 15. juna , do kada zainteresovani mogu da pošalju svoju radnu biografiju na engleskom jeziku.

Izvor: Šumadijapress

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');