Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Bazar starih i umetničkih zanata
 
 

Bazar starih i umetničkih zanata

Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja, Grad Kragujevac i Udruženje poslovnih žena ''Vizija'' organizuju prodajni bazar starih i umetničkih zanata, koji će se održavati u okviru četiri događaja, svake nedelje, od 16. juna do 7. jula, na platou ispred Biznis inovacionog centra.

Kako bi se doprinelo očuvanju tradicionalnih zanata i promovisanju i prodaji unikatnih predmeta, 24 proizvođača iz regiona će moći da predstave svoje radove prema utvrđenom nedeljnom rasporedu u okviru četiri tematske grupe: ukrasni predmeti, nakit i aksesoar,  tekstilni proizvodi i tradicionalna hrana i piće.

Događaj se organizuje uz podršku Biznis Inovacionog centra, Šumadija sajma, JKP Zelenila, Parking servisa, JKP Čistoće, Centra za razvoj usluga socijalne zaštite “Kneginja Ljubica“ Kragujevac i medijsku podršku Radio Televizije Kragujevac.

Prodajni bazar starih i umetničkih zanata se organizuje u okviru Evropske nedelje malih i srednjih preduzeća SME Week, inicijative Evropske komisije koja ima za cilj promociju preduzetništva u svim evropskim zemljama, kojim u Srbiji koordiniraju Ministarstvo finansija i privrede i Privredna komora Srbije.


Izvor: GTO

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');