Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Konkurs za Studentsku letnju praksu
 
 

Konkurs za Studentsku letnju praksu

U saradnji Univerziteta u Kragujevcu i Grada Kragujevca realizovaće se program Studentske letnje prakse. Studenti završnih godina osnovnih akademskih, integrisanih akademskih studija i master akademskih studija će imati priliku da ovog leta steknu svoja prva praktična iskustva.

Praksa će se realizovati u dva ciklusa:  
1. 01-31. jul 2013. godine
2. 01-31. avgust 2013. godine

Studenti će imati priliku da prođu program prakse u sledećim institucijama:  

- Službe protokola Grada
- Muzički centar Abrašević
- Zavod za zaštitu spomenika kulture
- Istorijski arhiv Šumadije
- Dom zdravlja Kragujevac
- Zavod za hitnu medicinsku pomoć
- Apotekarska ustanova Kragujevac
- Gradska uprava
- Javno-komunalna preduzeća  

Prema iskazanim potrebama ustanova i preduzeća obuhvaćenim ovim konkursom, za praksu se mogu prijaviti studenti Filološko-umetničkog fakulteta (anglistika, germanistika, umetnost i muzika), Ekonomskog fakulteta, Pravnog fakulteta i Fakulteta medicinskih nauka (medicina i farmacija) Univerziteta u Kragujevcu. Za oba ciklusa praksi predviđeno je 74 mesta.

Potrebna dokumenta za prijavu:  

1. CV na srpskom jeziku
2. Potvrda sa fakulteta da je student/studentkinja upisan/a u završnu godinu studija osnovnih akademskih, integrisanih akademskih studija i master akademskih studija. U potvrdi mora biti navedena prosečna ocena ostvarena u toku studija, dužina studija, kao i broj prenetih ispita.  

Učesnici konkursa koji su Romske nacionalnosti ili studenti sa invaliditetom o tome dostavljaju odgovarajuće potvrde.

Kandidati koji ispunjavaju navedene uslove se mogu prijaviti do 17. juna 2013. godine (do 16 časova) slanjem potrebne dokumentacije na: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli (sa napomenom: prijava za studentsku letnju praksu) ili prijavnu dokumentaciju možete doneti lično u Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu (Jovana Cvijića bb, zgrada Rektorata, 2. sprat).  Svi odabrani kandidati će po završetku programa dobiti potvrdu o obavljenoj praksi.  

Za više informacija: Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu Telefon: (034) 300 425 E-pošta: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Izvor: Centar za razvoj karijere

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');