Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Izvučeni dobitnici IDEA nagradne igre u Kragujevcu
 
 

Izvučeni dobitnici IDEA nagradne igre u Kragujevcu

Kragujevac, 14. Jun 2013. - U prijatnom ambijentu šoping centra Kragujevac Plaza održana je svečanost povodom izvlačenja dobitnika nagrada IDEA nagradne igre koja je bila organizovana u svim IDEA prodavnicama u Kragujevcu.

Kragujevčani su učešćem u nagradnoj igri imali prilku da osvoje brojne vredne nagrade pa je tako pravo na godinu dana besplatne kupovine ostvarilo 5 kupaca u IDEA prodavnicama. U besplatnom letovanju za dve osobe u Grčkoj uživaće 10 srećnih dobitnika zajedno sa svojim saputnicima, dok je 500 učesnika osvojilo vaučere u vrednosti od 1.000 dinara.


Okupljeni Kragujevčani proveli su nezaboravno veče uživajući u nastupima Olivera Katića, zvezde emisije „Ja imam talenat“, kao i dečijeg hora “Amadeus“, plesnog kluba “Dolls“ i škole baleta “Aplauz“. Po odličnom raspoloženju svih prisutnih videlo se da su uživali u atmosferi koja je vladala tokom trajanja svečanosti, a takođe su bile upriličene i brojne animacije za decu, kao i druženje sa poznatima.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');