Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Za mališane "letovanje" u fabrici
 
 

Za mališane "letovanje" u fabrici

Likovne, lutkarske, dramske radionice, balet, strani jezici, sportske igre i predstave samo su deo aktivnosti kojima će biti ispunjeni dani u poslednjoj nedelji juna i ceo jul za decu radnika zaposlenih u kompaniji Fiat Automobili Srbija (FAS).

Boravak u fabrici osmišljen je za mališane od 6 do 10 godina i koji će, od 24.juna do 31.jula, na kreativan i edukativan način moći da provedu vreme pored jezera ili u učionicama, a sve u krugu fabrike, i da pri tom budu i blizu svojih roditelja.

Direktor FAS Frančesco Ciancia, je rekao da će u krugu fabrike tokom leta boraviti više od600 dece zaposlenih u toj fabrici.

Dečaci i devojčice moći će da odaberu pravu aktivnost za sebe od crtaja, glume, baleta, ritmičke gimnastike, do fudbala, badmintona i odbojke.

Roditelji će za decu moći da odaberu i učenje jezika, a časovi kreativne radionice biće ispunjeni izradom predmeta koji imaju neku vezu sa kompanijom.

Decu će, takođe, dva puta nedeljno zabavljati mađioničar i klovn, učestvovaće u interaktivnoj pozorišnoj predstavi, takmičiće se u turniru u badminton i fudbalu.

Prvim projektom ove vrste, Fiat Automobili Srbija nastoji da dodatno ojača vezu sa zaposlenima i pozitivnu atmosferu u kompaniji, ali i da istakne koliko je važno poštovanje radnika i njihovih porodica. Takođe, pažnja je usmerena i na razvoj sposobnosti dece radnika i način na koji mogu da kvalitetno provedu vreme tokom letnjeg raspusta, saopštila je kragujevačka kompanija.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');