Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Otvorena biračka mesta za izbore članove Saveta građana MZ
 
 

Otvorena biračka mesta za izbore članove Saveta građana MZ

Otvorena biračka mesta za izbore članove Saveta građana MZ Na teritoriji grada Kragujevca danas se održavaju izbori za članove Saveta građana mesnih zajednica. U 09.00 časova otvoreno je 78 glasačkih mesta u gradu i selima sa područja grada a svoje biračko pravo do 17.00 časova može da iskoristi oko 154 400 birača.

“Za sada sve protiče u najboljm redu, samo bi apelovao na predstavnike političkih stranaka da ne vrše političku kampanju ispred biračkih mesta, rekao je Dejan Nešić, predsednik Komisje za sprovođenje izbora za organe mesne samouprave. Na razdaljini od 50 metara od glasačkog mesta ne sme da bude predstavnika političkih stranaka sa propagandnim materijalom, dodao je on i istakao da se o pomenutim nepravilnostima stara predsednik Komisje za izbore u mesnoj zajednici i po potrebi kontaktira nadležne organe, Ministarstvo unutrašnjih poslova i Komunalnu policiju.

S obzirom na to da su izbori za Savete u mesnim zajednicama drugačiji od klasičnih izbora, jer ih Komisije po mesnim zajednicama samostalno sprovode, prvi rezultati i podaci o izlasnosti biće poznati najkasnije u roku od 24 časa od pristizanja zapisnika sa biračkih mesta Komisiji za sprovođenje izbora za organe mesne samouprave“, naveo je Dejan Nešić.

 

 

Autor/Izvor: kragujevac.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');