Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac SNS pobedila na izborima MZ. u Kragujevcu
 
 

SNS pobedila na izborima MZ. u Kragujevcu

Na konferenciji za novirane, Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kragujevcu, saopštio je izborne rezultate. Promene koje se dešavaju na srpskoj političkoj sceni ne zaobilaze ni Kragujevac.

Kandidati Srpske napredne stranke ubedljivo su pobedili na izborima za Savete mesnih zajednica održanim u u Kragujevcu, u nedelju, 23.06.2013. Od 33 gradskih i 44 seoska mesna odbora, kandidati SNS osvojili su 17 gradskih 21 seoska mesna odbora.

Ovakav uspeh pokazuje da je Srpska napredna stranka, stranka kojoj Kragujevčani najviše veruju. Tokom izbornog dana Gradski odbor SNS-a ima niz primedbi:

-neregularnosti na biračkim mestima i u biračkim spiskovima

-raspuštanje izborne komisije iako nije završeno prebrojavanje glasova

Uprkos činjenici da je Srpska napredna stranka na ovim izborima nastupila samostalno, za razliku od ostalih udruženih lista, građani Kragujevca su prepoznali kvalitet ljudi koji će za njihov bolji život raditi svih 365 dana i značaj hitnih promena u Kragujevcu.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');