Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Saopštenje PU Kragujevca
 
 

Saopštenje PU Kragujevca

 

Saopštenje
U cilju uspostavljenja višeg nivoa bezbednosti svih učesnika u saobraćaju,saobraćajna policija će svakodnevno,u vremenu od 00,00 do 24,00 časa,sprovoditi akciju pojačane kontrole saobraćaja,usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja koje čine vozači dvotočkaša.Akcent ćnene prevashodno biti usmeren na prekršaje koje se odnose na nepoštovanje dozvoljenje brzine kretanja vozila,nenošenje homologovane zaštine kacige,nepropisano preticanje i kretanje po kolovozu.
Ova akcija trajaće tokom cele sezone korišćenja dvotočkaša.Policijska uprava u Kragujevcu apeluje na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju propisa,kako bi se stanje bezbednosti saobraćaja podiglo na viši nivo.
Broj:71/13
27.Jun 2013 godine

 

 

 

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');