Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Uhapšena devojka koja je ubola drugu devojku nožem u stomak
 
 

Uhapšena devojka koja je ubola drugu devojku nožem u stomak

Saopštenje

Kragujevačka kriminalistička policija lišila je slobode i,uz krivičnu prijavu,istražnom sudiji Višeg suda sprovela VERICU S.(20) iz Kragujevca,zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju.

Postoji osnovi sumnje da je Verica  C.jutros,oko 03,20 sati u Samostalnoj ugostiteljskoj  radnji "Skara" u ulici Jovana Ristića u Kragujevcu,nakon kraće prepirke,nožem u predelu stomaka ubola radnicu Aleksandru M. (25) iz Kragujevca.Sumnja se da je Verica S. nož uzele sa stola u radnji,a nakon izvršenog krivčnog dela udaljila se u nepoznatom pravcu.

Policija je Vericu S.,koja se tokom noći skrivala,jutros pronašla i lišila slobode.

Aleksandra M. se nalazi na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu,gde je konstatovano da je zadobila teške telesne povrede opasne po život

Broj:73/13
3.jul 2013.godine

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');