Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Obaveštenje sindikalne organizacije „ Zastava oružje ”
 
 

Obaveštenje sindikalne organizacije „ Zastava oružje ”

Informacija za medije.

U ministarstvu odbrane je održan sastanak predstavnika Sindikata i ministra odbrane sa saradnicima na kome je zaključeno da predstavnici Nadzornog odbora ispred društvenog kapitala ostanu u Nadzornom odboru do postupka konverzije koji uskoro treba da donese Vlada Republike Srbije,i nakon koga će se jasno znati visina procenta preostalog društvenog kapitala,kao i sagledavanje načina njegovo zastupanja.

Ministar odbrane će pomoći da se održi sastanka predstavnika Ministarstva i Sindikata sa Vensenom Dežerom,kako bi se uz pomoć Evropske komisije utvrdilo pravno utemljenje stava da zaposleni ne mogu zastupati interese društvenog kapitala u  upravljačkim organima jer je u suprotnosti sa postojećim zakonom o privrednim društvima.

 

9. jul 2013.god

U Kragujevcu

Sindikalna organizacija

Zastava oružije

Predsednik

Dragan Ilić

 

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');