Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Oh, koliko te želim…
 
 

Oh, koliko te želim…

Čekanje u redu za kutiju cigareta, a nije rat, izgledalo bi nestvarno da se upravo ne događa. Šta je motiv?

Napolju je prilično toplo, temperatura skoro tropska, a ispred najobičnije trafike u centru grada, koja pritom nije zaštićena nijednim drvetom, desetak ljudi strpljivo stoji i čeka, i čeka, i čeka… Takvom prizoru nije odolela novinarska radoznalost, te smo se raspitali o čemu je reč.

Uz osmeh, prodavačica kaže:

- Čeka se “novi marlboro”.

- Zar je to dovoljan motiv da se stoji pola sata na suncu ispred trafike? – pitamo mi, a devojka koja je prva u redu, ne skrivajući ponos dodaje – Ali, prvo u Srbiju stiže!

Za cenu famozne paklice cigareta koja, sudeći prema informacijama onih koji je čekaju, svetsku premijeru doživljava baš u Srbiji, nismo pitali, jer nije toliko ni važno. Očigledno, stvar je prestiža imati je među prvima, bez obzira što će najverovatnije kroz samo nekoliko dana takvo “čudo” da bude i u redovnoj prodaji.

Želimo im još strpljenja i dobro zdravlje, jer je šarmantna prodavačica na kraju dodala da će “sigurno čekati još neko vreme ”.

Izvor:Šumadijapress

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');