Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Saopštenje PU Kragujevca povodom hapšenja lica koji je posedovao opojnu drogu
 
 

Saopštenje PU Kragujevca povodom hapšenja lica koji je posedovao opojnu drogu

Saopštenje

 

Kragujevačka kriminalistička policija lišila je slobode i,uz krivičnu prijavu,istražnom sudiju Višeg suda u Kragujevcu sprovela AMARA Š.(18) iz Novog Pazara,zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je juče na području opštine Knić zaustavila autobus koji je saobraćao iz Novog Pazara prema Beogradu i kod Amara Š. pronašla najlonsku kesu sa 198 grama opojne droge heroin.Navedana droga,namenjena za dalju prodaju,bila je sakrivena u torbi koju je on nosio.

Istražni sudija je,nakon saslušanja,Amaru Š. odredio pritvor.

Broj:77/13
11.jul 2013.godine

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');