Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Saopštenje PU Kragujevca povodom hapšenja lica osumljičenog za silovanje
 
 

Saopštenje PU Kragujevca povodom hapšenja lica osumljičenog za silovanje

Saopštenje

 

Kragujevačka krimnalistička policija lišila je slobode i,uz krivičnu prijavu,istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu sprovela STEFANA J.(25) iz Kragujevca,zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje,zlostavljanje i mučenje,teška telesna povreda,laka telesna povreda i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Postoji osnovi sumnje da je Stefan J.,uz primenu pretnji i sile,poznanicu odveo u svoj stan i silovao je.Sumnja se i da je u stanu u kome ona živi,u trenutku kada se sama u njemu nalazila,zlostavljao i mučio,nateravši je pritom da pije alkoholna pića i tablete "bromazepam".On je poznanicu fizički napao i na radnom mestu i udarcima pesnicama i oštrim predmetom naneo joj teške i lake telesne povrede.

Stefan J. za kojim je kragujevačk policija,zbog ovih krivičnih dela izvršenih u proteklih mesec dana,raspisala potragu,uhapšen je u okolini Mladenovca.Prilikom hapšenja on je iz automobila bacio pištolj sa metkom u cevi i pet metakak u okviru.

Istražni sudija je,nakon saslušanja,Stefanu J,odredio pritvor.

Broj:78/13
16.jul 2013.godine

 

This content has been locked. You can no longer post any comment.