Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Saopstenje iz PU Kragujevac u vezi napada na navijače FK "Crvena Zvezda"
 
 

Saopstenje iz PU Kragujevac u vezi napada na navijače FK "Crvena Zvezda"

Saopštenje

Noćas, u periodu od 00,30 do 02,00 sata, huligani su u Kragujevcu, na tri različite lokacije, sačekali i napali navijače FK ''Crvena Zvezda'', koji su se iz Beograda vraćali sa međunarodne utakmice između ovog i FK ''IBV'' sa Islanda. Tom prilikom lakše je povređeno nekoliko navijača, kojima je pomoć ukazana u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Na raskrnici kod Srednje medicinske škole i u naselju Aerodrom napadnuti su navijači u vozilima kraljevačkih i čačanskih registarskih oznaka, dok je u naselju Stanovo fizički napadnut mladić sa obeležjima FK ''Crvena Zvezda''.

Policija je izašla na lice mesta i intenzivno radi na identifikovanju napadača. Protiv njih će biti preduzete sve mere krivične odgovornosti.

Broj: 81/13

19. jul 2013. godine

 

 

 

 

 

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');