Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevac Online - vrlo dobar 4
 
 

Kragujevac Online - vrlo dobar 4

Portal KragujevacOnline dostigao je rekordne posete u trenutku! Povodom toga oglasio se menadžment Marketing Koncept grupe koja je preuzela rad portala 18. decembara 2012. Prema rečima izvršnog direktora MKoncept grupe, Stefana Svičevića:

 

''KragujevacOnline.rs postoji za sve! Redakcija portala je formirana, urednica i njen zamenik su zaduženi za kompletnu administraciju. Ovom prilikom, kada je dostignuta rekordna posećenost, mogu pohvaliti čitav tim koji stoji iza uspešnog rada informatiovno - poslovnog portala. Postoji više objektivnih pokazatelja da je KragujevacOnline sada portal tog tipa broj jedan u gradu Kragujevcu. I to nije sve, očekujte nove koncepte''!

 

Google PageRank

Google PageRank je algoritam za an

alizu linkova nazvan po Larry Page-u a poznat je po numeričkoj oceni od 0 do 10 koju Google pridjeljuje web stranicama na temelju tog algoritma. Uz Google PageRank vezano je mnogo mitova od kojih puno njih danas ne stoji. Kako bi imali ispravan stav prema Google PageRanku potrebno je ispraviti nekoliko zabluda između kojih je i zabluda da ne treba razmjenjivati linkove sa stranicama malog PageRanka.

Proverite Google PageRank Vaše stranice!

Saznajte koji je Google PageRank Vašeg domena pomoću ovog jednostavnog alata. Jednostavno unesite Vaš domen u polje (primer: www.mojdomen.rs) i saznajte rezultat trenutno.

PageRank je algoritam za analizu web linkova imenovan po  Larry Page-u, kojeg koristi Google pretraga za dodjeljivanje brojčane težine svakog web linka sa svrhom određivanja relativne važnosti svakog linka na internetu. PageRank je Googleov zaštitni znak, a proces određivanja PageRanka je patentiran.

Sam Google opisuje PageRank na sledeći način:

"PageRank oslanja se na jedinstveno demokratsko svojsto interneta koristeći njegovu ogromnu strukturu linkova kao indikator vrednosti pojedinačne stranice. Praktično, Google interpretira link sa stranice A prema stranici B kao glas stranice A za stranicu B. Google razmatra više faktora od samog volumena poseta ili linkova koje neka stranica prima. Google takođe analizira stranice koje daju posete/linkove. Posete stranica koje su i same 'važne' imaju više težine i više doprinose pri računanju PageRanka."

Izvor:Mconcept.biz

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');