Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Deo grada sutra bez električne energije
 
 

Deo grada sutra bez električne energije

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže u vremenu od 8 do 13 časova doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Stara trafostanica (ul. Martina Lutera Kinga, Miše Ristća ).

Iz istog razloga u vremenu od 9 do 13 časova doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Erdeč (ul. Partizanskih kurira, Dobojska, Staro selo ).

Zbog seče rastinja pored trase niskonaponske mreže u vremenu od 9 do 14 časova doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Prnjavor – Vikend naselje.  Od 8 do 12 časova doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Drača – Vikend naselje,Progres.

Zbog radova u trafostanici (merenje elektroenergetske vrednosti) u vremenu od 9 do 9.30 doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Grošnica (ul. Arsenija Čarnojevića, Dragoslava Milovanovića, Grdelička, Grošnička, Lazara Đokića).

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');